Malin Hedin - 1989

Hel dag i dag :)

Kategori: Allmänt

Åkte med bussen till Ida direkt efter jobbet. Hemma hos henne var Idas syster Terese och hennes super gulliga son Teo! Vi åkte direkt ut till Ikea och handlade sen var vi till MediaMarket där jag och Teo åt korv och fick ballong :) Fick knyta fast den i armen så det inte skulle bli ett ledset öga utefall han skulle tappa den!
Sen åkte vi hem och lastade av alla grejjer så åkte jag och Ida vidare och hämtade Chees på jobbet :D Stackarn fick lyssna på svenne banan väldigt mycket, haha ;)

Nu är Niclas och fixar pass så vi väntar på honom.
Kort och gott en riktig mys hel dag med Idahoe och McChees! :D


Me and Idahoe


Idas syster son Teo :D !!!

Oriflame

Kategori: Allmänt

Vart bjuden på mat idag hemma hos faster. Hon är så duktig på att laga mat så det var så klart super gott!!! Gick sedan över till Catrin och var på oriflame party och gick med som nån konsult. Får 20% rabatt på allt jag köper och behöver inte sälja något. Kostar 50 kr att vara med bara! Så helt klart värt det eftersom man använder mycket produkter och man vet att det är bra grejjer, så om ni behöver nå från oriflame så är det bara att höra av sig ;)
Har haft en bra dag med mycket god mat och fikabröd! Ska börja med min nyttiga vecka imorgon. Svårt att göra det på helgen när man festar och inget går på rutin!
Amanda kom till mig idag o, kul att ha en nästan hel dag med henne. Har saknat henne fruktansvärt! Och faster så det var kul idag att få umgås :D

Nej nu ska jag gå till Time och handla lite cigg och gå hem..

GRÖNAN NÄSTA HELG DÅ IDA!!!!! WIIIIEEE!!!!

Fiske och svamp!!

Kategori: Allmänt

Ida&Niclas hämtade mig efter jobbet så gick vi och tittade efter svamp men ingen större lycka för det var 500 mygg!! Så vi bestämde oss för att fiska ist, ingen större lycka är heller!!
Nu har vi ätit lite max och sitter och tittar på OZ. Sjuk serie!!!
Nu ska vi ta och hitta på nå!

Livet leker, tjo hej!!