Malin Hedin - 1989

Off to work!

Kategori: Allmänt

Har plockat lite hemma och nu ska jag bege mig till jobbet, tänkte gå idag. Såg mina skinkor hängde nere vid knäveckerna och det måste göras nåt åt! Haha :D

Igår öviningskörde jag med Tomas första gg. Det gick jätte bra! Vi körde allt förutom motorväg, men det kommer det o. Skrattade när jag körde raggarrundan, det går verkligen sakta 30 km/h varför ska raggarbilarna köra saktare då?? Haha! Strosade med Amanda på stan innan, vi tittade lite i affärer sen vart det fika på flanör, så himla trevligt :) Amanda fortsatte sen när jag gick, får se sen om hon hittade nå mer! Det var ganska så lite som hade kommit in i affärerna tyckte jag! Men A hittade en skit snygg skjorta som hon kommer bli en riktig pudding i! ;)

Hade förskräkliga mardrömmar i natt! Har inte skakat av mig dem än... Huuua! Mardrömmarna är en blandning mellan förflutet som kommer upp i min nutid och det är så ruggigt!

Toppen humör idag annars, solen skiner och och fåglarna drillar ingen vet vem Malin gillar ;)


Just gonna stand there and watch me burn...

Kategori: Allmänt

Jens är hemma hos mig nu och duschar, alltid lika trevligt med besök av honom! Vi ska ner på stan sen och möta upp dem andra och äta på Churchstreet, så sjukt gott där! Trevligt kommer det nog att bli, roligt att träffa alla, så sällan vi ses nu.

 

Har bokat Zumba lektioner nästa vecka med några av Carema tjejerna, roligt att prova något nytt! Måste komma igång med träningen helst igår!!!

 

Nej nu ska jag vara social! he påer !

 

Mysig gårdag

Kategori: Allmänt

Igår kom D hit efter jobbet så åkte vi ut till köpis, D skulle titta på skor också, men det var hemskt dåligt med killskor lär jag säga!! Men jag hittade ett par röda pumps och en klänning :) Sen lämnade jag in telefonen på lagning så snart kanske jag har en vettig telefon igen! Sen åkte vi hem och vi lagade pizza, mums! Med taco tema, haha, ovanligt?? ;)

 

Idag började dagen bra med att jag fick mitt körkortstillstånd, wiiiiiiieee!!!!! Blev så himla glad, kanske man börja sätta igång med körkortet snart....längtar efter ett körkort så sjukt mycket!

 

Nu väntar jag på att Amanda ska slå en pling så ska jag dit och leka, Hanna kanske ska titta förbi en sväng också :)

 

Nej nu ska jag fortsätta titta på våra bästa år!

Lite gamla kort från telefonen som jag hade glömt :)


När jag och Ida var ute och "fiskade" Haha :D


En jätte rolig helg i Hedesunda!'


När vi höll på att åka av vägen!!


Amanda&jag i sthlm på finnaly fridays (eller hur det stavades)

Hemlingby

Kategori: Allmänt

Vaknade kl 8 imorse och kände mig ganska så utvilad för en gångs skull! Så jag åt lite frukost och tog det lugnt sen cyklade jag till Hemlingby och joggade 3 km, en jätte bra nybörjar sträcka tyckte jag när jag cyklade dit också. Sen åkte jag till Söder och solade, helt wonderfull! Så skönt att sola, man känner sig så fräsch sen. Sen inhandlade jag lite nyttig lunch och mellis så nu är det verkligen på G med min nya sunda livstil tills vi ska till Grekland :)

 

D är på banken sen ska han komma hit, längtar! Får se vad vi hittar på idag, vill göra nå kul ialf :)

 

Hanna ringde idag o, kanske får träffa henne imorgon, det ser jag framemot, var så himla längesen!

 

Nej nu ska jag fylla på kaffe koppen, hejs svejs!

Gud vad jag vill börja med hästar igen! Skulle så gärna vela lära mig att köra också, om man nu ska skaffa häst i framtiden vill jag kunna köra också. Jag måste se över min ekonomi och tid och se om man kan börja igen, ta det ist för friskiskort??

21/8

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har skit tråkigt! Jag har absolut ingenting att göra!

 

Igår jobbade jag hela dagen sen hämtade D mig efter jobbet så åkte vi till hans moster och åt grillat och tog ett glas vin, det var myyyycchhe trevligt! Hon hade gjort jätte god mat, nå revbensspjäll och god sås :) Jag vart jätte glad att jag fick följa med.

Idag jobbar jag hela dagen sen får vi se vilket skick man är i om man vill göra nåt eller inte. Jag har trååååååkigt! Det är mycket lättare att jobba om man har nå att göra... Tiden står ju still när man inte har ABSOLUT ingenting att göra.........................!!!!!!!!!!!!!!!!


Du är bäst... <3 

 

Storrensning!

Kategori: Allmänt

Vaknade precis lagomt till våra bästa år idag, hände jätte mycket idag! Var riktigt spännande faktiskt :)

Sen skrammlade det till i brevlådan så jag gick upp och såg till min förtjusningen ett brev från transportstyrelsen. Jag trodde såklart att jag hade fått mitt körkortstillstånd! Men ikke! Det hade blivit avvisat pga att jag inte skulle ha skickat in syntestet som jag hade gjort såklart! Så då ringer jag dit och får vänta i kö i 33 min, men till slut kom jag fram och nu ska jag få mitt körkortstillstånd, wiiiiiiiee!!! Så nu blir det vänta vid brevlådan igen :)

 

Har rensat i min garderob idag o, men det gick sådär... hade lite svårt att kasta kläderna men liiiite kunde jag kasta ialf!!

 

Och sötast kom igår efter jobbet med Max, hur gulligt var inte det! Han hade läst i min blogg att jag inte tänkte göra ett handtag så då köpte han mat så att jag skulle slippa göra mat :)

 

Nu ska jag sätta på kaffekannan så ska Tomas titta förbi en sväng efter jobbet så ska vi snacka lite skit och om körkortet.

 


Old times, miss it!!

Perfekt regndag!

Kategori: Allmänt

Vilken perfekt regndag! Har inte ens kommit upp ur sängen typ, det blir inte många handtag idag!

 

Resan till Grekland är bokad, wiiiiie! Längtar, åker om 4 veckor med Lisan, Amanda, Catrin och Mamma :) Det kommer bli helt underbart, jag behöver verkligen komma bort och känna att jag inte behöver vara någon annanstans. Det har varit lite mycket på jobbet och man blir lite mosig i huvudet att hålla isär allting!

 

Nej nu ska jag återgå till att inte göra ett skit! ;)

 


Jag&Daniel, hoooowdy hoe ;)


Haha, men vad gör Daniel????!!! :O

15/8

Kategori: Allmänt

Har haft  ett par fabulösa dagar :) I torsdags hade jag E på besök, jag lagade lite mat och vi drack lite vin och gick ner på sommaryran. A kom såklart också förbi och drack ett glas, myyss! :) Hade skit roligt! E&jag röjjde där nere vart dansa även i ett öltält, haha! 
Sen i fredags var jag till D och gick på countryfestival med han&T. Det var också jätte roligt! Det var mycket roligt folk där på campingen också, speciellt en gubbe som vela spela en låt hela tiden, love bugg eller nå hette den, haha! Så himla fult! Jag hade t.o.m en cowboyhatt på mig, men vad jag gör jag inte för D ;) Haha !

tack alla för 2 super trevliga dagar!!! :D


Hoooowdy hoe! ;)

The botten is nådd!

Kategori: Allmänt

Vilken morgon!! Det börjar med att jag sover över lite så det blir lite stressigt på morgonen, men när jag slutade kl 8.00 så tar jag cyklen hem. Men jag stannade på stan för att pumpa däcket, men då suger pumpj*vlen ut luften ist för i!!!!!!!!! Så där står jag med en punkad cykel! Men då gick jag till donken och köpte kaffe och jordgubbar i ståndet. Så jag gick lungt hem med kaffekoppen och en cigg, det var så härligt :) Det kändes verkligen som en sommardag, så härligt :) Sen när jag kommer hem ringer telefonen i dörren så jag springer in och då råkar jag välta spegeln så den sprack i tusen bitar över hela mitt hallgolv! Men jag är inte bitter, inte alls! :) För idag är jag ledig och imorgon med, så det är så härligt! Jag njuter nu i fulla drag, sommar, jordgubbar och kaffe :) Och igår fick jordgubbarna följa med på picknik i boulongen, kan det blir så mycket bättre?? Jo en sak, en viss D skulle ha varit med då hade det varit perfekt ! :)

 

Nu poppas Tina Turner i min lgh och våra bästa år på tv:n :) En rikigt bra start efter en katastrof morgon!!! :)

 


Jag beundrar verkligen den här kvinnan! Kan inte titta nog på hennes film heller!

Solen skiner!

Kategori: Allmänt

Så himla mys imorse.. Solen bara sken som bara den när jag cyklade från jobbet efter nattpasset! Så jag bestämde mig att cykla förbi donken och köpa frukost, sen satt jag i solen och bara hade det bra! Jag älskar sol, sol och sol! Men nu börjar det skymma så det är inte så himla bra inte. Men bara det inte regnar så kan man hitta på nå mys på jobbet, boulongen kanske?? Det löser sig ialf, kan fråga E om hon kanske vill ta en promenix med oss :)

 

Dem har börjat gjort iordning för sommaryran här utanför. Så himla kul att dem ska ha den här i parken! Men det enda jag inte tycker om är att en karusell har dem placerat utanför mitt fönster! Alla psykon som man hatar kommer väl att sitta i den hela dagarna, haha! Så imorgon kan det nog hända att det blir ett två glas vin med E och sen ner och titta lite :)

 

Har haft toppen dagar dem senaste! Jag fick följa med D hem till T & E i fredags för han fyllde år. HAn grillade och grejja jätte trevligt! Sen drog vi ner på interpool och tog en drink och A fäljde också med då, jätte kul! :) Dagen efter skulle jag & D få ner på rånock med då regnade det jU!!!! Men vi hade hemmamys ist! Sen i veckan har han lagat mat åt mig, så himla gott! Han är så duktig ^^ Men det blir lite nervöst när jag ska bjuda på min matlagning sen... HAHA! Gasch.. Men men det ska nog gå bra! Kanske göra den där kycklinggrytan som du tycker är god fru Lindberg??? :)

 

Nej nu väntar duschen och mitt jobb så he påde!!!!

 


Lite från min frukost i morse <3

 

Jobbar...

Kategori: Allmänt

Har skit tråkigt på jobbet... Händer inte ett dyft! Köpte en ny dammsugare igår ialf, mycket bra! Så nu längtar man hem så man får prova den :) Igår var jag och Mamma och åt på O'learys, det var så himla gott. Precis var jag behövde, flottAB, haha :)

Var så himla roligt att cykla till jobbet i regnet i morse också, speciellt när man varken äger ett paraply eller regnställ!!!! Men det gick det o, hade inte så många andra val....

 

Nej nu ska jag byta om och cykla hem. Mycket svammel nu...

Me like :P

Kategori: Allmänt

Har haft en väldigt bra helg! I fredags var jag&D till hans kompis som fyllde år. Han bjöd på middag, grillat, mums mums! och sen vart det ner på interpool. A hängde på hon med, det var super trevligt :) Igår var D hit igen, värsta lyxen! Vi tänkte gå ner på RånRocken men det regnade ju! Så det vart ta en grogg hemma och bara ha det mys! :) Inte dumt alls kan jag säga....

 

Nu sitter jag och väntar på min Mor. Vi ska iväg och äta nå sen ska vi hem till Underbara faster&A :D Tänkte försöka flörta lite med mor så vi kanske kan svänga förbi någonstans och köpa en dammsugare. Min har gett upp lite nu.. Skulle städa men det hände inte så mycket med dammsugaren!

 

Nej nu ska jag ta och göra mig iordning, men har ialf haft en toppen helg!

 

Go with the flow!!! :D

 

LessAB

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag packa ihop totalt snart.. Orkar inge mer! Men jag måste bita ihop det är inte långt kvar nu tills jag får en ledig dag.. Har lyckats dubbelbokat mina jobb också...! Jag fick cykla hem i regnet imorse också, när jag redan var på sånt glatt humör, haha :) Hade verkligen passande kläder att cykla i regnet i också!

 

JAG VILL OCKSÅ HA ETT LIV!!!!!

Ska försöka vila lite innan jag ska iväg och jobba igen.. Jag hade så gärna velat åkt ner en gång på ön i sommar och träffat alla men det fick jag inte. Faktiskt riktigt ledsen över det! Igår skickade min gamla skolkompis Hanna sms och vela ses nere på ön, har inte träffat henne på evigheter, hade lust att skrika för jag vart så less att jag jobbade natt...

 

Nej nu ska jag inte vara så negativ, ska åka till Grekland med dem bästa snart och bara ha det bra :) Jag längtar! Ska på kryss med tjejerna också, kommer att bli skit kul! :) Jag längtar tills jag får ett liv igen, och kunna spendera lite mera tid med puddingen också ;)


Tänka positivt var det!