Malin Hedin - 1989

Söndag

Kategori: Allmänt

Har varit på Amandas dansuppvisning idag :D hon var så himla duktig!! Var så kul att jag äntligen fick se henne dansa! Synd att jag missade fasters, hade gärna velat sett den o :´( Efter drog jag med dem hem och åt tacos, det var såååå gott :D Men det är det alltid när faster lagar mat :D Sen har vi bara druckit kaffe och ätit lusseballe, haha :P En jätte bra dag sammanfattat!

Var med Gabbi&Ida igår, skulle följa med ut på krogen men det slutade med att jag låg på Idas soffa med frasses pommes och "the notebook"!  Och vitlöksdipp såklart! :P Jag vela så gärna komma igång igen men det gick bara inte.

I fredags var Jimmy, Simon&Stora Malin kusin hemma hos mig och förfesta lite. Sen vart det heartan och shakade lite ass, haha :D Det var en jätte rolig kväll ! Men Malins sprit tog lite för bra så det var koma dagen efter!! haha!


Nej nu ska jag vara lite social med dem bästa <3 He påer!

Wiiiiee!!

Kategori: Allmänt

Imorgon får jag äntligen sova ut!!! Men på kvällen blir det utgång med Jimmy och Co. :) På lördag blir det utgång med Idahoe, kommer bli sån kul helg. Och inte glömma Amandas dansuppvisning på söndag, äntligen får jag titta på det!! :D
Är hemma hos Amanda&Faster nu och tittar på tv och dricker kaffe :) Dem är det bästa! <3
är så glad att jag har er!

Ska jobba på 5:an imorgon med Linda, kommer att bli kul, har aldrig tråkigt med henne!

Nä nu ska jag vara lite social :)