Malin Hedin - 1989

Måndag och sol!

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt imorse och solen sken, härligt!!! Så jag tog en promenix till time och handlade det nödvändigaste, men glömde skithuspappret!!! Hur svårt ska det vara för mig och komma ihåg det!!
Nu ska jag ta en kopp kaffe sen hoppa in i duschen för att sen träffa min mor. Hon är säkert helt kolsvart för hon är så brun! Som vanligt :)
Skulle beställa tid på pop i topp hos min sambo, men då jobbar hon bara på lördagar och nu måste jag gå till en helt ny! Och jag har jätte svårt att gå till helt nya frisörer.... Hua... Men det ska väl gå bra...............

______________________________________________________________
Go girl go girl... :)


En väldigt lyckad helg :D

Kategori: Allmänt

Har kommit från Bali nu ialf :D Har haft det underbart och känner att det bara skriker inom mig att vara hemma igen, vill ut och resa NU! Men det var underbart att träffa alla underbara älskade människor man har saknat! :D
I lördags vart jag bjuden på jätte god mat hos Faster Lisan! Det var jätte trevligt och mysigt <3 Sen gick jag o Amanda hem till mig på en liten vinkväll med musik och mycket prat :) Sen igår var jag o Amanda på bio: " Hur många lingon finns det i Världen" så himla mysig och fin film! Grät och skrattade och det var som sagt en fin film.
Idag vaknade jag och mina sköna böna i tid och gick ner på stan och lunchade, LAX! MUMS! Har saknat fisk som lax. Det är MYCKET mat jag har saknat som jag nu får gotta i mig :D

Mitt simkort är fortfarande dött och mitt bankomat kort, får besöka banken imorgon... BLÄ! Att inget ska funka.. Men int ä ja bitter int! ;)

Nej nu ska jag fortsätta få tag på Tomas och se vad han pysslar med...

He påer!



Me and my love <3 Tack för en super mysig helg!

2 days left!

Kategori: Allmänt

Nu ar det bara 2 dagar kvar tills man ska slangas tillbaka till verkligheten... Kanns hart! Har haft det sa himla underbart har med sol och varme och god mat och roligt folk.
I forr gar var jag och simmade med delfiner, det var rikigt haftigt och idag ska vi ut och rida. Langtar!
Har blivit forkyld men ska trots den tills i morgon sa det kan bli lite partaj med finnarna och danskarna. Det ar bara finnarna och vi som ar kvar av det "gamla" ganget och det ar grymt tomt efter alla andra!

Nej nu ska jag ta mig en melonjuice och satta mid vid poolen tills skjutsen kommer :)