Malin Hedin - 1989

22/3

Kategori: Allmänt

Japp, då åker man till Egypten på måndag :D Ska bli såå sjukt skönt att bara slappa och ligga i solen och äta god mat :) men man får tydligen inte ta med dsig chips upp till rummena i Egypten.. Sjukt! Så då måste jag ta med mig stora handväska så vi kan smuggla lite, haha !
Det enda jag&frida tänkt göra är att snorkla, det ser jag verkligen fram emot. Ska bo i ett hotell med egen strand så en bar på den ;) Så det kommer vara fruktdrinkar hela dagen och smoothies ! :)

Amanda är på kryssning idag, är faktiskt väldigt orolig att något ska hända! Längtar tills hon kommer hem.. Men hoppas i första hand att hon har kul också ;)

[ vissa människor blir man bara inte klok på! Jag vet inte om det har med mognad att göra eller det man har gått igenom att jag inte längre stör mig på små saker. Jag tycker folk är så jävla töntiga och hakar upp sig på små saker! Och DU, dig orkar jag verkligen inte med, dina smutskastningar och fördomar! Varje sekund är ett liv så ta vara på det ist för att gå och vara bitter eller lägga tankarna på det negativa. ]



Längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!