Malin Hedin - 1989

Erikshjälpen

Kategori: Allmänt

Har varit och fyndat på Erikshjälpen med Mammsen, det är så kul när man hittar nåt där. Det är kul att få ett hem som inte "bara" är Ikea. Annars blir det så att folk rabblar upp olika serier från Ikea här hemma och då känns mitt hem inte lika personligt, inte lika jag! Och idag var jag även iväg och handlade på Indiskas rea, 20% rabbat på deras gardiner, dem är ett måste här hemma kan jag säga! Love them! Hittade ett par kuddar till sängen också. Det är så himla kul att få inreda ett nytt hem från början!! :)

Nu sitter jag och dricker ett glas vin och tänker jag NADA ikväll, underbart! <3

Kommer lite bilder från vad jag fyndade på Erikshjälpen




Bilderna vill inte lägga sig till rätta men jag köpte bordet (erikshjälpen) ialf och orkideen på K-rauta.


Före


Efter målning´


Gadinerna från Indiska och spegeln som jag gjorde om :)

Fyndade även en tavla som jag har tittat på länge:


(Har knäppt kort från min mobil kamera som inte är den bästa!)

Ja i helgen ska jag försöka ha en vit helg, känns som att det är dags nu!

Trevlig helg alla! <3

Lag!

Kategori: Allmänt

Jag ska införa en lag som säger att man får inte börja före kl 9.00 på morgonen!!!
Hua, i morse vaknar jag med ett ryck och sovit över tiden men hann till jobbet ialf, men hela dagen blir förstörd! Men nu ska jag iväg igen efter ha vänt i hallen här hemma och jobba som ass.

Har haft en mysig vecka men nära och kära. Hade besök av Alice&Emelie, var hur mys som helst!
Sen igår var jag hem till min faster som fyllde år, alltid lika trevligt <3
Vart bjuden på go fika och sallad, inte dumt serru ;)

Nu ska jag sluta vara neggo och gå till jobbet med ny energi!

Stort steg!

Kategori: Allmänt

Är ledig idag och jag tog mig en rejäl sovmorgon, inte dumt kan jag säga! Och har betat igenom några avsnitt på vampire diaries. Så himla skönt ibland att ha en dag till MIG, bara rå om mig själv och ta det lugnt!  
Ringde precis Amanda som har fått sin första lgh så himla kul! Och hennes lillebror har fått körkort, lyckan har verkligen vänt! Ibland kan man bli förvånad hur mycket lycka man kan känna för andra, det är härligt kan jag säga att man har dem kännslorna!

Nu har ett nytt avsnitt precis blivit nerladdat så nu måste jag sluta skriva och gå in i "Vampire Diaries" världen igen, haha!

By the way, har gjort att stort steg idag, och jag hoppas att det kommer gå bra och att saker kommer bli bättre efter de! Det är inge skämmigt med att behöva hjälp ibland, tvärtom, starkt att erkänna att vissa saker kan man inte klara själv och behöver en putt!




I miss you...

Kategori: Allmänt

Har precis varit kommit hem efter ha varit och hälsat på Mari&Lars. Var så kul att se dem, dem har varit i Mexico två veckor, så jag har saknat Mari så himla mycket! Det är skillnad på nåt sätt när någon åker bort för då kan man verkligen inte ses och typ inte höras av heller! Dem hade ialf haft det super! :) Fick ett par vita converse men så var dem alldeles för stora men jag kommer nog använda dem ändå! :)

Jag har haft värsta "break thrue" med mina tankar och funderingar. Känns så himla skönt att kunna sätta ett finger på lite (ganska mycket) som har gått fel i mina relationer. Känns bra att veta så man kan ändra sig till nästa gång!

Nej nu ska jag sussa ska jobba imorgon och min lgh behöver sig en rejäl städ!

Natti natti!


....

Kategori: Allmänt

"Innan du sätter din fot på vägen vänd först ditt öga mot målet."