Malin Hedin - 1989

Hej då Sverige!

Kategori: Allmänt

Imorgon fm drar jag till Thailand, ska bli underbart med sol värme och god mat och gott sällskap!
Så hade bra alla hemma så hörs vi igen om 2 veckor!

LCHF!

Kategori: Allmänt

Har varit dålig hela dagen och kände nu att jag vill göra något produktivt! Så jag har lagat en LCHF middag till bästaste Amanda. Har gjort en fylld fläskfile med ost och vitlök lindad i bacon, en fetaost röra och grönsaker i ugn, hoppas nu bara att det blir smarrigt!!
Längtat efter en kväll med Amanda så det här ska bli mys på hög nivå! <3

Ha en bra helg alla, själv ska man jobba!


FixFix

Kategori: Allmänt

Har haft Mormor på besök så vi har spikat upp lite praktiska saker i garderoben och så, jätte snällt av henne! Sen köpte jag olja till köksbänken så nu håller jag på och pysslar med de, mindre kul, men bra blir de.

Har packat Thailands väskan och bara längtar efter få åka och få sol på sig!! Känner mig så himla nere och tror att solen kan hjälpa mig mycket. Blir som en annan människa på sommaren och i solen, längtar verkligen till våran svenska sommar...!

Ska iväg och jobba snart efter 2 dagars ledighet. Det är farligt att få smak på ledighet, vill bara ha mer då! Haha! Men jag skulle bli galen av att vara hemma för länge men ser fram emot två veckors ledighet.

Hade Tomas på besök igår, himlans trevligt! Mari, Lars och Niklas tittade in en snabbis, alltid lika trevligt!
Tycker om liv och rörelse, älskar att folk kan komma till MIG nu och ta en kopp kaffe eller titta förbi :) Blir alltid lika glad när mina nära och kära besöker mig, (och jag blir lika glad att besöka dem också)

Saknar dig!





Jag och Mormor på hennes balkong i Spanien (sol och gin är grejjer de!!!)

Tradera

Kategori: Allmänt

Har precis varit och hämtat ut mitt första Tradera köp, mycket nöjd vart jag! Köpte en jeansjacka, har tittat hur länge som helst efter en men ingen som har fallit mig i smaken, men nu så äger jag en :)

Var även på soffjakt på med Mammsen igår, har nu ett komplett vardagsrum! Whiihuuuu! Soffan var det 4-5 veckors vänte tid på, men då får jag den lagomt tills jag kommer hem från Thailand. Jag köpte en tv, soffbord och tv-bänk, så himla skönt att allt är inskaffat! Och stort tack till min mamma som hjälpte mig, hade aldrig gått eller blivit av utan henne!

Nu ska jag krypa ner i sängen har ett 13 timmars pass som väntar på mig imorgon... Inte så whihuuu, men måste jobba på innan jag ska iväg så jag inte är pank när jag kommer hem.

Sov gott alla!

The Game Is On... Again!

Kategori: Allmänt

Har tagit upp striden igen med "smaksak" som jag har köpt soffan av! Soffan är fortfarande inte rätt! Men den här gången har jag skickat det bästa vapnet emot dom... MIN MAMMA! Hon ska ringa åt mina vägnar och hoppas dem lyssnar bättre när det blir mer folk inblandade och det känns inte som chefen på "smaksak" tar mig på allvar. 
Kommer nog bli så jag häver köpet den här gången, orkar inge mer. Är så himla ledsen och besviken när man har väntat över 2 månader och soffan inte ens går att montera rätt! Det är skit att man ska må dåligt och ha ångest för att DOM gör fel!

Aja, ska hoppa in och jobba extra ikväll, behöver det när jag ska åka till Thailand den här månaden så jag får en slant när jag kommer hem!

todiiie!

Love/Hate!

Kategori: Allmänt

Har precis packat upp min soffa som har varit efterlängtad i 2 månader!!
Gick rent sagt ut skit med att få rabatt på soffa. Glömde bort att jag hade betalat en handpenning på 1000 kr och tyckte då att summan som hon nämnde var rättvis kompensiering, men kom sedan på efter jag hade betalat att det var bara 500 kr i rabatt!!! Blääää! Och nu skulle jag skruva ihop den och då fattades det grejer, fy FAN vad less jag blir, nu ska jag åka till det JÄVLA "Smaksak" och bli riktigt arg, och inte ge mig den här gången!!!