Malin Hedin - 1989

LG& Nellie

Kategori: Allmänt

Sitter här i soffan med mina två nya inneboende, LG och Nellie :) Dem är så himla söta, LG sov vid mitt huvud hela natten.
Igår flyttade Mari in sina saker och jag ställde upp mitt på vinden. Känns lite kul att det är nytt och möblerat här! :)

Mycket annat händer just nu också, men det tar vi ett annat inlägg senare :)

Orkar faktiskt inte skriva nå mer för datorn flippar och txten hamnar här och där hela tiden, damp!!!


Ja de ordnar saj!

Kategori: Allmänt

God jul! Idag har man varit ute på en super mysig tripp till Hedesunda och firat jul med släkten! Var överförväntans bra och hur god mat som helst :)
Nu väntar jag på min sambo som vägrar komma hem till mig!!! Vi har inte hunnit setts på två dagar för vi har jobbat om varandra.. Så nu ska vi ha julmys :)
Och min käraste kusin fyller 19 år idag! <3<3 Tänk vad tiden går... Men hon fick en tavla av mig som jag kan lova att jag fick kämpa med.. har aldrig kämpat så med en present kan jag säga!!!!
Fick vara jultomte idag och alla tyckte att jag såg ut som en skräckfilm ,haha! Barnen vart rädda kan jag säga! Hade på en mask som var från typ 1979, så jag har fortfarande skägget i ögonen! :) Men jag tyckte det var kul ialf, och några till ;)

Nej nu ska jag göra nå vettigt! God jul alla!




Så kan man också göra med det är inte rätt!

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela dagen och kände mig helt slut när jag kom hem och vad upptäcker jag?? Jo Mari har städat hela lgh, så himla gulligt!! jag vart så himla glad att jag fick nästan en tår i ögat! Tänk er själva om man förväntar sig att börja plocka när man kommer hem och är helt slut också är det fixat!!

Nu blir det lite fredags mys hemma själv för Mari ska jobba i kväll... Men jag är så himla trött så jag somnar nog om ca en halv timme ;)


"Gå och lägg da, ja sa gå och lägg da!!!" hahah!



Fredagsmyyyys

Frulle+Våra bästa år

Kategori: Allmänt

Har precis skickat iväg min nya sambo till skolan så nu sitter jag och ska hoppa in i duschen och gå hem på en kopp kaffe hon Angelica.
Har inte hänt så mycket här förutom att jag har blivit tok förkyld! Trööök! Men ikväll får jag jobba med Määgs så då blir jag glad igen ! :)

Nej nu vart det visst bråttom in till duschen!



Min sköna böna och jag :)