Malin Hedin - 1989

Bitterljuvt...

Kategori: Allmänt

Ska flytta till nya lgh om cirkus en vecka, men det känns lite tungt när jag inte fick nå i lön direkt.. Får snåla in på jukklappar och inte gå ut nå den här månaden.. Och jag kan inte heller köpa nya saker till lgh.. Jobbade inte så mycket i oktober för jag var inställd på att åka till Norge.

Jag är så trött nu för tiden och det känns som jag kämpar med känslor inom mig hela tiden, men jag tror att höst/vinter mörkret gör att man blir väldigt deppig och man har mer tid att fundera på saker då man är inne mer. Får helt enkelt sysslelsätta mig med något!! :)

Don't pressure me!!!

Söndagsmys!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Mari med Jenni och äter min goda pizzasallad jag gjorde igår! Mari och jag hade mys kväll igår med hemmagjord pizza och ett glas vin, väldigt gött var de kan jag lova!

Fick lägenheten på Brunnsgatan! Så första december så flyttar jag till eget, ska bli skönt men samtidigt ensamt.. Men jag lär väl vänja mig vid det. Har köpt ett köksbord och en ny soffa. Ska bli så kul att få inreda en helt ny lgh precis som jag vill ha de!

Nu ska jag och Mari ner på stan och försöka hitta nå special gardinhängare.
Sen kanske det blir en fika på stan.





Sova...........

Kategori: Allmänt

Har inte hänt så mycket med mig på sistonde.. Har varit på lägenhets visning idag på en lgh vid brunnsgatan. Håller tummarna att jag får den för jag kan inte bo kvar hos min bror nå mer. Jag lär ge mig av innan han ledsnar på mig!!! :)
Har haft myskväll hemma hos Mari idag med varma mackor och hon var så snäll och följde med och tittade på lgh också.
Så ska jag på Högbo spa och hotell fredag till lördag! Det ser jag fram emot jätte mycket!! Specillt frukost buffen... MUMS!


Nej lär ta och sova nu!