Malin Hedin - 1989

mmm..

Kategori: Allmänt

Känner mig bara apatisk och blä nu förtiden... Känner mig nästan lite arg, går inte att förklara......
Sova nu så ska jag till MarriBarii imorgon och titta på vampires dairies :D
I helgen har jag jobbat men även hunnit med lite annat. I fredags köpte jag&Mari thaimat och bänkade oss i soffan framför vamapires dairies. Mycket trevligt. Sen i lördags vart det en liten utgång på Nivå, var faktiskt mycket folk, det var kul! Sen idag efter jobbet vart det självklart... vampires dairies hos mari, hahaha, men det är såååå himla bra! Och det skadar inte att Damon och Stefan är så himla snygga ;)

Nej sova nu, natti natt!


Mmmm, puddie delsisious!

Jag vill, jag vill!!!!

Kategori: Allmänt

Ibland känns det som att jag vill så mycket med mitt liv att jag blir lite för ivrig! Har fyllt i visumet idag till Australien resan! Jag vill dit nu, jag vill ha körkort också innan! Jag är så himla rädd att mina planer och mina drömmar kommer aldrig att gå i uppfyllelse. Jag vill så mycket. Först nu vill jag resa, leva livet fullt ut och sedan vill jag kanske binda upp mig i mer "projekt" typ mitt hästintresse. 
Har sagt upp lgh och tagit tjänsteledigt från jobbet. Ska titta på biljetter om typ en vecka :D Mycket som måste fixas innan jag åker ( liiiite för mycket känns det som ibland ) Men det ska jag fixa, jag ska klara det här! 

Nu ska jag sussa inför ännu en krävande dag... APT möte som inte kommer att bli kul! Sen jobba på 3:an som jag inte har varit på 1 år! Men men, dagarna går så fort nu så! :)




 

WTF

Kategori: Allmänt

Har suttit och läst en tjejs blogg och jag vart så deprimerad! Hon är typ 1,2 år yngre än mig och hennes liv går ut på att träffa pojkvännen, dricka kaffe, jobba och ladda tvättmaskinen... Har lust att bara skaka om henne och säga lev livet för fan!!! Det är hennes sätt att skriva också som gör mig så piss.....!!

Lära bara göra lite orddiarré här för jag vart så upprörd!

HT

Kategori: Allmänt

Har haft intro på hemtjänst, gick faktiskt riktigt bra så jag kommer gå ut solo på fredag. Lite nervös att hitta mina kunder jag ska till men hoppas kan man ju göra att det sker ett mirakel och jag hittar :) Haha! Var på intro imorse sen jobbade jag på mitt beloved 5:an sen! Liiiite trött dådå men kan ändå inte sova, trööök!

Ibland måste jag lära mig att inte kasta ur mig mina åsikter allt för snabbt, kan ju faktiskt såra någon... Usch klump i magen för en såndär snabb kommentar som kanske gjorde en kollega ledsen, vet inte....

Imorgon är jag ledig så då blir det vika tvätt och städa lite, bara vara !

Hoppas mitt Visa kort kommer snart så jag kan ansöka visum!!!!

Nej ska försöka sova nu, natti natti!

(flummigt inlägg nu på natten )


PS. I love you

Kategori: Allmänt



Försöker visa mig med blicken men det är inte mig du ser..

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag är låååångt ifrån det man kallar perfekt. Ibland gör jag saker utan att tänka 2 gg, det är verkligen mitt problem... Har jag sårat någon nu och en annan människa ska bli lurad ist?

För mycket vill ut just nu så jag skriver inget mer annars kanske jag gör och tänker sen som är mitt problem!


http://www.youtube.com/watch?v=D1ZGce6idYY

live med melissa horn......