Malin Hedin - 1989

Haaallluuu!!

Kategori: Allmänt

Hej alla! :)
Nu ar jag tillbaka i Kuta efter en vecka pa Gillie oarna. Var jatte fint dar och jag tog dykarlincens :D Det var grymt svart kan jag saga att gora kursen pa engelska!!!
Har haft poolparty nu i 2 dagar och min mage hanger inte med alls! Sa trakigt nar man vill folja med ut och dansa men jag maste ga hem med min ackliga magkatarr!!!! :,(

Var i Lombok ocksa och korde moppe i bergen, det var sa vackert, har aldrig sett nagot likandande i hela mitt liv, fattar inte att det var jag som sag det!

Nu ska jag springa pa toa igen.... snyft! Men uppdataterar mer sen.

Saknar alla hemma ska ni veta!!! Men jag har det grymt bra :)

Fortsättning på Bali

Kategori: Allmänt

Idag  har vi varit på vattenland, jätte roligt kan jag säga!!! Men en upplevelse var mindre kul! Skulle åka en vattenruschkana, men det var det äckligaste jag har varit med om! Hade en nära döden upplevelse. Man skulle gå in i som en tub och sen var det en fallucka som försvann under en så var det frittfall ner och en lopp.. Om man säger såhär, jag kom in i tuben sen höll jag på och tuppa av och kunde inte stå på benen, jag fick gå walk an shame ner för trapporna igen, haha!!
Ska åka till Gili öarna imorgon, det ska bli spännande!

Balineser!!

Kategori: Allmänt

Sitter på Bali  i ett caf'e och tänkte blogga lite snabbt.
Det är jätte varmt och vi har självklart brännt sönder oss efter att somna i solen första dagen, smart!!! Haha :)
Vi bor på ett hotell som heter Tung jung Bali hotell. Ska bo där i ca en vecka till tills vi ska till gillieöarna. är bjuden på pool party imorgon, ska bli kul :)
Vi ska hyra moppar också så håll tummarna att vi kommer hem! Haha! Dem kör som idioter hit och dit så det ska bli intressant att ge sig ut själv....
Nej nu ska jag sluta, hade bra alla hemma, saknar er!

Bali!

Kategori: Allmänt

Hade en super trevlig kväll igår hos Lisan, Amanda och Joakim! Lisan hade gjort grekpytt och marängsviss, kan det bli bättre? Nej det kan det inte! :) Vi spelade spel också och tog ett glas vin. Kommer att sakna ihjäl mig efter alla!!!
Sen var Amanda jag ner och lunchade på waynes idag, super mys fast båda var lite seg idag, hmpf... :)
Sen ska jag hem till farmor och sova hos henne inatt, men ska ta ett glas vin med Mari och hennes kompisar innan ikväll. Kommer nog att bli kul :)

Imorgon drar jag till Bali och blir borta 2 månader, har verkligen inte fattat det än!! Men det ska bli såååå underbart att bara få vara och ha kul med två roliga bruttor :)

nej ska packa klart det sista så kommer farmor och hämtar mig efter hon har varit hon Elin.


Hade bra Sverige för nästa gång jag skriver är jag i Bali :)!



Hej hopp alla ses om två månader!!!

Simlpy the best!

Kategori: Allmänt

Vinan är i högsta hugg ikväll, håller på och packar resväskan så man slipper stressa och hinner umgås med mina fina vänner och familj ist senare i veckan :) ( och tina är såklart i högtalarna)
Har fixat lite nere på stan nu, köpt en handbage väska, en super bra klänning och smink som ska med till Bali.
Och Mari är hos Lars o ska väl sova där så jag blir ensam i sängen igen med flyttkartongerna ;)
Kan verkligen inte fatta att jag ska åka! Gruvar mig för flygresan... det kommer inte att bli dans på röda rosor för Fröken Hedin....Hua!!

Jag kan, jag kan igen, det är så himla underbart!



En super gammal bild på mig och sambon :) <3

It is time to let it be?

Kategori: Allmänt

Ja nu är man officielt bostadslös... Och det känns för jäkla bra! :)
Har varit och beställt biljett till Bali nu, den 13/2 åker jag och åker hem igen 14/4. Längtar nu, går bara och väntar tills man ska åka. Ha tvättstuga sen ska väskan packas för ett äventyr på 2 månader!
Har varit dålig på att träffa folk nu ett tag, men det har varit så mycket som skulle hinnas och legat över en. Men nu känns det som att allt är på rätt köl!

When I see you face it's not a thing I would change, because your amazing just the way your are....



Nästa destination, sol och värme!