Malin Hedin - 1989

Mhmm

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har sett på nyheterna så är Brisbane avstängt så det blir inge Australien, men då är det sån himla tur att man har en back up plan så jag åker ialf till ett resemål i februari! Men då blir det inge jobba utan bara luffa och ha det bra i solen :)



Vill åka nuuuuu!!!!

No I wont understand..

Kategori: Allmänt

Har precis haft Amanda på besök, mycket trevligt. Har saknat henne vääääldigt mycket! Vi åt choklad och spelade kort, jag vann såklart ;) Hehe...eller inte!

Har varit nere på stan idag och ätit på waynes, mycket gott kan jag säga! Sen införskaffade jag mig ett litet festarförråd till i morgon. Ska äta tacos och och ta en öl och gå ner och bowla sen :) Ska bli trevligt! Hoppas att Amanda kan komma och ta en bärs också om hon inte blir dålig!!

                                                                                                                                                           
Ibland säger jag kanske för mycket vad jag tänker på.. Jag måste låta lite koko ibland, ska nog sluta berätta dem där små tankarna man har om saker och ting som jag egentligen inte bryr mig om men ändå pratar jag på som någon pepparkvarn! Ingen är väl intresserad av vad jag tänker och gnolar på!!! Så nog med babblet från Malin nu!!
___________________________________________________________________________________________

Känner mig lite dov idag så jag ska lägga mig under täcket och lyssna på braig musik :)


Mmm, men visst serru!

Kategori: Allmänt

Man skulle ju sova kl 18.00 idag men neeej det gick inte! Så nu sitter jag och Mari och äter karra och tittar på tv.
Imorgon ska jag ner på staden och luncha med M, det ska bli gott och mysigt :) Sen ska man kanske hem till min sköna böna Amanda på ett eller två partin kortspel... ;)

Nej nu vart det spännande på tv:n, ööööhh he på de!