Malin Hedin - 1989

Becuse every little thing is going to be alright!

Kategori: Allmänt

Jajjamensan har sagt upp lägenheten och ska lämna det liv jag kan och vet bakom mig. Men inte förevigt, eller vem vet.. Men jag är sjukt nervös, rädd men samtidigt så j'kla glad och lycklig! När jag har fixat allt med arbetsvisum och allt är helt klart med att säga upp telefoner och abomemang och shit så kommer allt att kännas mycket bättre! Jag är så redo för detta att jag spricker snart! :) Jag känner att jag inte nöjjer mig med mitt liv som det är just nu, jag vill så himla mycket mer, se , lära och upptäcka saker, andra kulturer.. Sen när man bestämmer sig att åka hem så är det säkert skönt och man kan slappna av på ett annat sätt!
Mycket tankar och babbel idag..

Nu ska jag göra mig klar så ska EmelieStumpan hämta mig så blir det dollar och owes sväng :) <3



En liten ledtråd över vart jag ska någonstans ;)

Frillan dårå :P

Kategori: Allmänt

Har lovat att lagt ut kort på nya frillan. Det är bara ena sidecutten som syns på dem här bilderna. Jag har lika lila klippning på andra sidan så man kan göra lite mohikanfrisyr :)




_________________________________________________________________________

Idag ska jag iväg med tjejerna från Carema och bowla och äta på helt enkelt :) Kommer nog bli super trevligt!

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inte klätt på mig än och ligger på soffan och lyssnar på Dolly Parton.
Saker och ting går inte riktigt som det ska.. Men jag måste ta tjuren i hornen och gå vidare och kämpa på. Får fokusera på mina planer och mina drömmar och mål. Jag vill nog ibland så mycket med mitt liv att jag får ångest att det inte händer något. Men jag hoppas verkligen på den här Australien resan, får se om man får hänga på. Lär prata med M först, får göra det imorgon! HOPPAS HOPPAS!!!

Provade ut underkläder som jag ska visa upp på ladies night förfest.. Så nu blir det vatten ooch bröd fram tills dess, haha!

Men hur som helst, mina mål och mina drömmar ska slå in!!!

Jag lär lägga ut ett kort på min nya frilla också, jag lovar att det kommer snart!!! :)

Våra bästa år :)

Kategori: Allmänt

Har varit på APT i kylan, var inte skönt att cykla idag! Men fick frukost på kontoret så då vart man genast på bättre humör! :) Ska iväg och jobba em i stigslund idag, längesen man jobbade nu, har haft ledigt i tre dagar! Var så man nästan inte visste vad man skulle göra.. Åkte ut till min far och myyyche trevligt :) Skönt att komma iväg en sväng, nästan en mini semester.

Var på pop i topp i tisdags och skaffat en ny frilla, ska lägga ut kort sen.


Nej nu ska jag göra mig iordning och iväg och jobba ! Ha en trevlig helg, själv ska man jobba 4:e helgen i rad.. !

Höst dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag en sån där dag när jag inte gör ett dyft.. Det enda vettiga är att jag har tvättstugan. Så nu har jag kläder i hela lgh för det finns inge utrymme eller torkskåp där nere! Tröööööööööööök!

Igår var jag hemma hos Emelie, sov där hade det mys. Vi tittade på film och hade chips och det jätte trevligt. Vi ses så sällan nu när vi bor lite längre ifrån varandra, men det var kul att vi kunde ses i måndags :)<3

Jag var även och hälsade på min far igår, var mycket bättre med honom, tycker det är skönt att veta att han under uppsyn! Sen var jag även på rena rama undret och tittade om jag fick vara med och visa deras underkläder, jag hoppas att dem hör av sig!! :) Var även hem till Mari och drack en kopp kaffe, trevligt trevligt :)

Nu ska jag gå ner till tvättstugan igen...................