Malin Hedin - 1989

Sunshine!

Kategori: Allmänt

Vart tog solen vägen????!!!

Har jobbat fm och det gick hemskt trögt!!! Men nu är jag hemma, hade ett kortbesök av min A :) Alltid lika trevligt att träffa henne! Men nu sitter jag och väntar på en annan snygging... Och sjuk är den också, stackare! Säkert jag som har dragit in nåt..!

 

Igår jobbade jag natt och hann inte ens knappt innanför dörren så lära jag fixa trök ärenden på stan! Och pricken på I:t så hade jag tappat bort cykelnyckeln till min då låsta cykel nere på stan! Men jag var inte alls bitter, inte alls!!! Haha! Jobbade em och sen iväg och titta på E:s nya radhus, så himla fint! Ett riktigt drömradhus! Man blir inte ett dugg avundsjuk ;) Hon kommer att pyssla så fint där :)

 

Har vänt upp och ner på hela lgh för mitt kvitto på datorn men hittar det inte!!!! :,( Jag måste byta den här datorn, kan inte ens chatta på FB så lägger den ner verksamheten! Men men, nu får man väl dras med den då, man vänjer sig snabbt sjukt nog!

 

Jag vet att det inte är riktat mot mig men varför gör det så ont för??

 

 
Love you babe <3

Vart tog solen vägen???

Kategori: Allmänt

Jag bara jobbar och jobbar nu så det blir inte så mycket blogga! Men skriver ett litet nu :) Har varit ner på stan efter jobbet. Köpte på mig en massa fint men jag trodde att jag hade medium på linnen! Men det hängde bara och såg inte bra ut! Så nu måste jag gå ner igen med det... Kanske borde börja testa kläderna?? !

Ska hem till en snygging nu i em. Ska äta mat och bara mysa tror jag :) Men det är alltid lika trevligt! Blir inte så mycket umgänge med vänner och nära och kära när man jobbar såhär mycket just nu... Men det blir snart lugnt igen. Ska ju till Grekland i September!! Whiiioo! Och helgen för det ska jag på kryss med tjejerna, fasen vad kul det ska bli och gott med det goda smörgåsbordet, mums mums :)

Imorgon jobbar jag 7.45-8.00 så jag är inte kontaktbar då...

 

He påde!

 


Vart tog solen vägen??? !

Mjaa..

Kategori: Allmänt

Nu är jag på bättre humör igen :)

My heart is to dark to catch!

Kategori: Allmänt

Usch... Har en sån dag jag vill bara vara ifred... Vill bara vara ifred med mina tankar och grubbla lite. Vissa dagar kommer allt ifatten av vad som har hänt och sorg. Råkade trycka på snuff låten, kan fan fortfarande inte lyssna på den! Har gått ett år men det känns som igår! Ibland behöver man inte vara glad och positiv man får vara nere och ledsen.. Men det går över tills imorgon eller om några timmar. Men man måste få känns så ibland bara, är nog inte bra att trycka bort kännslor!

 

Iförrgår var jag hem till finaste killen och umgicks och drack en grogg :) Det var sent för vi spela musik och hade det trevligt ! Så jag tog en sovmorgon, sen fick jag frukost, så gulligt :) R&E var också med ett tag men dem lära hem för E skulle jobba :,( Tänkte ju att hon var ledig för jag var det... Men det var hon inte så då vart jag ledsen i ögat!

 

Nej nu  ska jag äta lite och sova en liten stund.....

 

Sommar!

Kategori: Allmänt

Är helt off idag för jag bara njuter av livet! Har jobbat natt och haft tvättstuga hemma hos faster. Skönt att få tvätta lite äntligen. Och Lisan hjälpte mig, så snällt!
Sen drog jag och Lisan till Max och åt, mums mums! Vart åka ner till Strömsbro och lägga sig sen och joina Amanda&Natta :) Jätte trevligt! Men det har kommit få ord ur min mun idag, har bara njutit och haft det bra med dem bästa! Jag bara njuter av att det är sommar och vissa kännslor spritter lite i kroppen och det är bara att go with the flow och bara ha det bra :)

Veckan har varit jätte mysig också, har varit med Larsson&Co och badat vid en sjö mitt ute i ingenstans, jätte mysigt ställe! Sen var jag och Emelie ute och åt, sen vart titta lite sommarkväll och äta glass i sommarkvälls solen :)

Nej nu ska jag vara social med Fam. Eriksson ! <3

shine your light on me

Kategori: Allmänt

Har varit i Strömsbro med Amanda, Lisan, Sophie och Charlie. Riktigt skönt! Badade och solade hela fm :)
Sen åkte vi hem till fam. Eriksson och åt mat och bara njöt av solen på ballen. Sen vart det lite sånglekar, haha :)

Imorgon ska jag och sjökaptenen iväg och titta på en cross som jag kanske ska köpa. Men ska bara titta imorgon :) Ska ut och prova lite innan jag bestämmer mig helt! Men jag vill gärna börja med cross!
Ska jobba em imorgon o!

Längtar till helgen! Ska vara med Emelie på lördagen och ta några drinkar och sjunga singstar! :) Kommer nog bli riktigt skojj.
Sen längtar man till fredagen också........

Nej nu ska jag dricka lite mer vitt vin och njuta av sommaren!

Roll over Beethoven!

Kategori: Allmänt

Jag har en JÄTTE dålig dag! Har försökt blivit glad hela dagen men det går inte! Det är inte ofta jag har en sån hör dålig dag.. Känns bara i magen att det väntar något stort och inte bra bara.. Vet inte... och provade ett par jeans på H&M och dem passade inte, nu blir det diet och springa för fullt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men nu ska jag vara hemma och sura tills jag blir glad igen :)

Har jobbat idag, det gick jätte bra, liiiite seg bara. Sen var jag ner på stan för piercing pluppen hoppade av! Sen köpte jag ett par skor och tre basic linnen typ. Och några blommor till mina nya krukor :)

Nej hej då och nu ska jag anstränga mig att bli glad! 

Varm helg!!!

Kategori: Allmänt

Har haft en jätte bra helg! var med Anders&Angelica på fredagen, vi åt och gick på slick senare på kvällen. Sjukt med folk där inne, trodde jag skulle flyta bort!!!! Sen försökte vi dricka A under bordet med det gick si sådär med det! Haha :) Roligt att göra nå utanför jobbet :)
vart sedan efterfest i Sätra och det var jätte kul :) Var 2 som spelar så det var lite trubadur ;)
 
På lördagen var jag lagomt mör när jag skulle jobba kväll! Men det gick bra trots värmen!
Sen vart det holmarna och titta lite på ett band som spelade, var jätte dukitga :)
Så jag var lagomt mör idag igen när jag skulle jobba kväll, haha :)
Men det gick bättre idag, inte lika äckligt varmt!

Men nu är det dags att sussa, jobbar fm imorgon

Lägger ut kort på min gadd nu, inte alls nyss jag skulle ha gjort det ;)